Opzeggen van het abonnement

Opzeggingsformulier

Klantgegevens:


Uw bericht:

Reden van opzegging:

Type alarmapparaat:

Contactpersoon (indien van toepassing):


Toevoeging van zorgindicatie verpleegtehuis/verzorgingstehuis:

Toevoeging van kopie overlijdensakte:

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Schriftelijk opzeggen
Om uw abonnement op te zeggen dient dit schriftelijk te gebeuren. Dit kan via onderstaande optie:

  • Digitaal, zie het opzeggingsformulier aan de linkerzijde.

Apparaat retourneren
Wanneer het abonnement schriftelijk is opgezegd, dan ontvangt u hiervan een bevestiging. De alarmering is binnen de contractperiode eigendom van LiveSafe B.V., ook buiten deze contractperiode vragen wij u de alarmering retour te sturen. LiveSafe B.V. zal uw persoonlijke gegevens verwijderen van de alarmering en tevens de alarmering afsluiten. Wij vragen u de alarmering te verzenden naar onderstaande adres.

LiveSafe B.V.
Spoorlaan Noord 2
6043 AK Roermond

Download hier het retour formulier

Tussentijdse opzegging?

Wanneer u uw abonnement tijdens de contractsduur van 1 of 2 jaar wilt opzeggen geldt er een afkoopsom van het abonnement. Na schriftelijke opzeggen ontvangt u hiervan een bericht met daarin de kosten van de afkoopsom. Wanneer u uw contractsduur al heeft doorlopen dan kunt u het abonnement vanaf de eerst volgende dag van de nieuwe maand opzeggen.

Verhuizing naar een verpleeghuis/ verzorgingstehuis?

Wanneer u bent verhuisd naar een verpleeg/ verzorgingstehuis kunt u het abonnement opzeggen aan de hand van uw kopie zorgindicatie. Deze zorgindicatie ontvangt u wanneer u wordt opgenomen in een verpleeghuis/ verzorgingstehuis.

Overlijden

Bij overlijden kunt u het abonnement kosteloos per de eerstvolgende van de maand opzeggen. Bij het overlijden vragen wij om een kopie van de overlijdensakte op te sturen. Deze akte kunt u bij het opzeggingsformulier toevoegen aan het bericht.