Onze dienst

Wat is LiveSafe?

LiveSafe is dé specialist in persoonlijke veiligheid

Als gebruiker van de LiveSafe personenalarmeringsdienst kun je via een speciaal mobiel alarmapparaat overal ter wereld met één druk op de knop hulp inschakelen. De mobiele alarmeringsdienst van LiveSafe staat altijd in verbinding met een professionele alarmcentrale. In combinatie met het persoonlijk dossier MijnLiveSafe kan snel de meest passende hulp geboden worden.

LiveSafe voor mountainbikers

LiveSafe voor sporters

Als sporter wil je zonder zorgen kunnen trainen. Echter, soms bevindt jouw training zich op plekken waar je zelf misschien niet goed weet waar je exact bent. Denk hierbij aan het bos, de duinen of het strand. In geval van nood is het zodoende voor de hulpdiensten lastig om jou te lokaliseren. Met de mobiele alarmeringsdienst van LiveSafe is dit echter verleden tijd!

LiveSafe voor reizigers

Wist je dat je als LiveSafe klant altijd een testmelding met het alarmapparaat mag maken, ook als je op vakantie bent? Zo kun je kijken of jouw gegevens en de locatie goed doorkomen bij de alarmcentrale. Vergeet voor dat je vertrekt niet je vakantiegegevens in te vullen in MijnLiveSafe! De centralist weet tijdens een eventuele alarmoproep niet alleen waar je bent, maar ook wie ze moeten contacten!

veilig op vakantie met livesafe
LiveSafe voor gezinnen

LiveSafe voor gezinnen

Buitenspelen is van veel kinderen de favoriete bezigheid. Veel ouders spreken daarom met de kinderen af wanneer zij thuis moeten zijn en dat zij bijvoorbeeld niet verder dan het park in de buurt mogen spelen. Echter, iedereen weet hoe jonge kinderen kunnen zijn; ze vergeten de tijd of gaan stiekem toch naar waar ze eigenlijk niet heen mogen. Met LiveSafe kun je een zogeheten ‘veilige zone’ instellen. Zodra de kids hierbuiten komen krijgen de ouders een melding. Ook te gebruiken op de camping in Frankrijk! Een veiliger gevoel wanneer de kinderen aan het buiten spelen zijn, ook op vakantie.

LiveSafe voor 55 plussers

Nederlanders zitten graag op de fiets, zeker in de warmere lente en zomermaanden. Gaat u er daarom ook nog regelmatig op uit? Maak dan gebruik van de persoonlijke veiligheidsdienst van LiveSafe. Fietsen op de veluwe, fietsen in Frankrijk, het maakt geen verschil, met LiveSafe bent u overal veilig.

LiveSafe voor 55 plussers
LiveSafe voor senioren

LiveSafe voor senioren

Gaat u boodschappen doen? Of buiten een wandeling maken? Met LiveSafe kunt u altijd hulp inschakelen, ook buiten. Waar de oude vormen van personenalarmering alleen binnenhuis en rondom het huis werken, werkt de dienst van LiveSafe overal. Ons alarmapparaat kan gemakkelijk om de hals gedragen worden.

Draagt u hem liever aan uw broek? Wij hebben nu ook een rokclip beschikbaar! Deze kunt u met uw alarmapparaat bestellen in onze webshop. Wij kunnen u uiteraard ook een aanmeldformulier opsturen, welke u thuis zelf in kunt vullen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op 085 -0216 216.

Hoe werkt het?

Bestel een alarmapparaat in de shop

U ontvangt het mobiele alarmapparaat binnen enkele dagen thuis. In het doosje vindt u verdere instructies.

Activeer uw LiveSafe abonnement

Dat doet in 4 eenvoudige stappen zelf thuis. U kiest voor 1 of 2 jarig abonnement en geeft uw persoonlijke en uw betaalgegevens in.

Beheer uw ‘MijnLiveSafe’ account

Uw mobiele alarmering werkt nu 100%. U hebt volledige toegang tot uw beveiligde persoonlijk dossier via Mijn LiveSafe.

Schaf de persoonlijke veiligheidsdienst van LiveSafe aan!