LiveSafe Hulpnetwerk

Wat als ik in nood ben en er niemand kan komen?

Die vraag krijgen wij steeds vaker van onze klanten. Natuurlijk neemt onze centrale 24/7 binnen enkele seconden op bij een hulp- of noodoproep, maar als familieleden of andere contactpersonen die in het persoonlijk dossier staan onverhoopt niet beschikbaar zijn en de situatie geen 112 vraagt, wie moet onze centralist dan inschakelen?

Daarom heeft LiveSafe de afgelopen 2 jaar gewerkt aan het LiveSafe ‘Hulpnetwerk’, een uniek netwerk van honderden professionals door heel Nederland die direct ter plaatse kunnen gaan om hulp te verlenen. Al deze professionals beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG) en hebben BHV (bedrijfshulpverlening) of een EHBO diploma. Zo garanderen wij dat 24/7, 365 dagen per jaar, waar ook in Nederland hulp kan worden geboden, zowel binnen als buiten.

Voor LiveSafe klanten kost een abonnement op het Hulpnetwerk €5,00 per maand, dat is inclusief één keer gratis alarmopvolging vanuit het Hulpnetwerk. Dit abonnement is één jaar geldig. Voor dit bedrag staan alle medewerkers van het Hulpnetwerk altijd paraat voor u.

Mocht u gebruik willen maken van de sleutelservice, dan bedragen de eenmalige aansluitkosten €39,95. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, bedragen de eenmalige aansluitkosten €19,95.
Hieronder staan de kosten voor de hulpverlening weergegeven:

Hulpvoorziening Kosten
1e keer gebruik LiveSafe Hulpnetwerk Gratis
Half uur hulp € 50,-
Drie kwartier hulp € 72,50
Heel uur hulp € 90,-
Elk verder kwartier € 15,-

Hoe werkt het LiveSafe Hulpnetwerk?

Bij een hulp- of noodsituatie drukt de gebruiker op de alarmknop.

Er ontstaat een spreek-luisterverbinding met de alarmcentrale.

Als familie, mantelzorg of thuiszorg niet beschikbaar is en er geen sprake is van directe nood:

Dan stuurt de centralist één van de professionals uit het LiveSafe Hulpnetwerk.

Ik wil mijn abonnement
hiermee uitbreiden
Ik wil eerst meer weten
over Hulpnetwerk

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice op (+31 (0) 850 216 216).