Actie: Betaal bij een 2-jarig abonnement geen € 24,95 maar € 19,95 per maand!

Alarmapparaat

69.95 incl. BTW

Wissen
Categorie:
Beschrijving

Bij het gebruik van de noodknop op het alarmapparaat wordt direct verbinding gemaakt met de wereldwijd werkende alarmcentrale. Binnen enkele seconden kunt u spreken met een medewerker van de alarmcentrale. Bij een 2-jarig abonnement bedragen de abonnementskosten 19,95 euro per maand. Zodra u het alarmapparaat aangeschaft heeft, sturen wij het alarmapparaat naar u op en kunt u hem activeren. Tijdens de activatie kiest u voor een 1-jarig of 2-jarig abonnement.

Het apparaat wordt standaard geleverd met:

  • Halskoord
  • Oplaadstation met powerkabel en adapter
  • Handleiding
  • Activatiecodes tot uw persoonlijke MijnLiveSafe pagina
Aanvullende informatie
Abonnement

De kosten die aan onze unieke alarmeringsdienst verbonden zijn bedragen bij een 2-jarig abonnement 19,95 euro per maand. De kosten van het abonnement ziet u niet wanneer u het alarmapparaat in de webshop koopt. Dit bedrag wordt maandelijks van uw rekening afgeschreven. Dit bedrag is een all-in-tarief. Zodra u het alarmapparaat aangeschaft heeft, krijgt u hem thuis gestuurd en kunt u hem activeren. Tijdens de activatie kiest u voor een 1-jarig of 2-jarig abonnement.

Specificaties van het apparaat

Type: Fleur, Liv, Phileine en Roos
Garantie: 2 jaar
Afmetingen: 61mm*43mm*16mm
Gewicht: 39g
Draadloos opladen: Ja
Bedraad opladen: Nee
Optie om gebeld te worden: Ja
Veilige zones: Ja

Plus en minpunten

+ Licht en compact alarmapparaat
+ Handig oplaadstation voor draadloos opladen

– Nog geen beschermhoesje beschikbaar

Kleur

, , ,

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alarmapparaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt onze mobiele alarmering?

1. U koopt de alarmknop in onze webshop.
2. Wij sturen de alarmknop aangetekend per post naar u op.
3. U activeert de alarmknop op MijnLiveSafe.

Personenalarmering

Personenalarmering is een alom bekende dienst om personen veilig te houden. Echter, de meeste vormen van personenalarmering gaan nog via de vaste telefoonlijn, in combinatie met ISDN. Deze vorm van personenalarmering werkt echter niet buitenhuis en werkt reactief, oftewel wanneer het leed al geschiet is.

LiveSafe pakt dit anders aan

De mobiele alarmering van LiveSafe is een moderne variant op de traditionele persoonsalarmering. Onze dienst werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week binnens- en buitenshuis, in zowel binnen- als buitenland. Onze alarmknop beschikt namelijk over een GPS tracker, waardoor bij een nood- en/of hulpoproep direct kan worden gezien waar iemand zich bevindt.

Hoe garanderen wij onze unieke alarmering?

– LiveSafe maakt gebruik van simkaarten die in binnen- en buitenland altijd het sterkste mobiele telefoonnetwerk gebruiken.
– De professionele (zorg)alarmcentrales waar LiveSafe mee werkt zijn 24/7 bereikbaar.
– Onze alarmapparaten beschikken over GPS. Om die tien minuten verstuurt het alarmapparaat zijn locatie.
– In MijnLiveSafe kunnen alle gegevens ingevoerd worden. Hieronder verstaan wij persoonlijke, medische en overige gegevens zoals scootmobiel service, autopechhulp en sleutelkluis gegevens.
– Bij druk op de alarmknop ontstaat er een spreek-luister-verbinding. heeft de centralist van de zorgcentrale direct inzicht in deze gegevens.
– Er kan een zogeheten veilige zone ingesteld worden. Zodra de desbetreffende persoon zich hierbuiten bevindt, krijgen de volgers een melding.

Een seniorenalarm?

De alarmeringsdienst van LiveSafe is speciaal ontwikkeld voor mensen die behoefte hebben aan veiligheid en meer zelfredzaamheid. Zodoende wordt persoonsalarmering vaak geassocieerd met een ‘ouderenalarm’ of ‘seniorenalarm’. Dit is gedeeltelijk waar, omdat van ouderen steeds meer verwacht wordt dat ze langer zelfstandig blijven. Mobiele alarmering van LiveSafe helpt daar inderdaad bij. Bij ons ben je dus aan het juiste adres om een seniorenalarm te kopen mét GPS tracker. Oftewel, deze ‘GPS tracker voor ouderen’ geeft je een veilig gevoel, overal en altijd.

Echter, is het alleen voor ouderen belangrijk om veilig te zijn? Naar onze mening niet. Onze alarmeringsdienst houdt iedereen veilig, van jong tot oud. Laat je ‘s avonds alleen de hond uit? Of  ga je in je eentje een verre reis maken? Personenalarmering van LiveSafe helpt jou om een veilig gevoel te behouden, overal ter wereld.

LiveSafe voor gezinnen: GPS volgsysteem kind

Buitenspelen is van veel kinderen de favoriete bezigheid. Veel ouders spreken daarom met de kinderen af wanneer zij thuis moeten zijn en dat zij bijvoorbeeld niet verder dan het park in de buurt mogen spelen. Echter, iedereen weet hoe jonge kinderen kunnen zijn; ze vergeten de tijd of gaan stiekem toch naar waar ze eigenlijk niet heen mogen. Uw kind daarom volgen met GPS? Met onze personenalarmering kun je een zogeheten ‘veilige zone’ instellen. Zodra de kids hierbuiten komen krijgt u een melding.

Uiteraard kan uw kind ook zelf alarmeren in geval van nood. Door de alarmknop om de nek te dragen of aan de fietssleutel te doen heeft uw kind altijd een alarmknop bij de hand.