LiveSafe GPS tracker voor kinderen

Mobiele alarmering voor kinderen

In één van onze vorige blogs spraken we reeds over mobiele alarmering en voor wie het eigenlijk bedoeld is. Daarin zeiden we dat bij mobiele personenalarmering vaak gedacht wordt aan ouderdom en gebrek. Maar heb je er als ouder zijnde wel eens aan gedacht om mobiele alarmering voor je kinderen aan te schaffen?

Een alarmknop voor je ouders of een ‘seniorenalarm’, eventueel nog met dwaaldetectie. Vaak wordt mobiele personenalarmering aangeschaft voor de ouders. Oftewel, mobiele alarmering als  ondersteuning voor mantelzorgers. Het combineren van een gezin, een fulltime baan en het verzorgen van een naaste is immers een druk bestaan. Toch is mobiele personenalarmering ook een uitkomst voor kinderen. Wij leggen graag uit waarom.

Mobiele alarmering voor kinderen: vervanging voor een mobiele telefoon

Hoe vaak komt het niet voor dat kinderen zich niet houden aan een afgesproken tijdstip om thuis te komen? ‘Ben je om half 6 thuis, dan gaan we eten’. ‘Jaaa, mam’. Enfin, het is half 6 en jouw kind is nog lekker buiten aan het spelen. Je maakt je zorgen wanneer hij of zij om 6 uur nog niet thuis is. Geen mobieltje bij, een kind van 6/7 jaar heeft in veel gevallen namelijk nog geen smartphone. Je kan vervolgens gaan uitzoeken waar het kind is en je begint je langzamerhand steeds meer zorgen te maken. Er zal toch niks gebeurd zijn?

GPS tracker voor jouw kind

Het aan jouw kind meegeven van een GPS tracker in de vorm van een alarmknop is daarom geen rare gedachte. Onze alarmknop kan aan de fietssleutel vast gemaakt worden of om de nek gedragen worden, ook tijdens het spelen. Makkelijk toch? Op deze manier kun je als ouder zijnde zien waar jouw kind is. Zie je dat hij of zij aan het spelen is op een vreemde plek? Bel dan even naar het apparaatje en vraag wat er aan de hand is.

Een veiliger gevoel, ook op vakantie

’s Zomers met het hele gezin naar de camping in Frankrijk, even een twee weken ontspannen ertussenuit. Toch blijft ook op vakantie het de nachtmerrie van elke ouder: je kind kwijtraken. Je let drie tellen niet op en weg is het kroost. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan zou het fijn zijn als jouw kind kan alarmeren, waar dan ook. Daarnaast kan je als ouder zijnde in MijnLiveSafe alle (medische) gegevens invullen en een veilige zone voor jouw kind instellen. Deze zogeheten veilige zone kan door middel van GeoFencing overal ter wereld worden ingesteld. Dit kinder GPS volgsysteem is daarom dé ideale oplossing om een oogje in het zeil te houden, dus ook als de kinderen op de camping in Frankrijk aan het spelen zijn.

Meer weten over onze dienst? Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan door hier te klikken.
Momenteel krijg je bij een 2-jarig abonnement onze alarmknop gratis. Bestellen kan in onze webshop!

Udostępnień 17