Overname Hulpnet door LiveSafe

LiveSafe neemt Limburgs Hulpnet over

Per 21 december zijn alle activiteiten van het Limburgse Hulpnet B.V. door LiveSafe B.V. overgenomen. Beide partijen werkten al geruime tijd samen. Hulpnet-oprichter Peter Blanckers zal de rol van commercieel manager van LiveSafe voor de regio Limburg op zich nemen. De overname van Hulpnet is de tweede grote overname voor LiveSafe in korte tijd. Eerder dit jaar werd Tréés overgenomen van KPN.

Over Hulpnet

Hulpnet is opgericht in 1989 en richt zich op de veiligheid en het comfort van mensen in de thuissituatie. De afgelopen decennia specialiseerde het bedrijf zich onder leiding van Blanckers in personenalarmering en groeide uit tot marktleider in persoonsalarmering in de regio Limburg. Blanckers stond met Hulpnet o.a. aan de wieg van branchevereniging WDTM en nam deel aan een 3-jarig Europees project om alarmering de 21ste eeuw in te loodsen.

Samen verder groeien

Beide partijen zijn zeer verheugd over de samenwerking. De visies op de markt en de toekomst sluiten naadloos op elkaar aan. Blanckers licht toe: “Hulpnet heeft in Limburg een geweldige marktpositie en veel kennis van de lokale markt. LiveSafe geeft ons de kans om qua technologie de volgende stap te zetten. De toekomst van personenalarmering is mobiel”. LiveSafe CEO Vincent Ruinaard plaatst de overname in de nieuwe LiveSafe strategie: “Wij werken bij voorkeur samen met lokale partners die de markt goed kennen. Door middel van deze overname kunnen wij nog dichter bij de klant zijn. Wij hopen dat deze groei zich in de toekomst nog verder door zal zetten.”

Wilt u meer weten over de samenwerking, neem dan telefonisch contact op met de marketing en communicatie verantwoordelijke, Romany van der Moezel: tel. +31 (0) 85 – 0 216 216 of e-mail: r.vandermoezel@livesafe.nl

Udostępnień 195
Tags: