samenwerking KPN en LiveSafe

KPN Zorg vervangt Tréés voor LiveSafe

KPN Zorg vervangt Tréés voor LiveSafe, marktleider in mobiele personenalarmering

 

Een strategische samenwerking tussen KPN en LiveSafe

 

Wij zijn zeer verheugd met deze strategische samenwerking: ‘KPN heeft veel kennis van mobiele technologie voor de zorgmarkt en biedt een heel betrouwbaar nationaal, maar ook internationaal telecomnetwerk voor de LiveSafe alarmdienst. Alles in onze dienstverlening draait tenslotte om betrouwbaarheid en veiligheid.

KPN introduceerde Tréés enkele jaren geleden als antwoord op de groeiende vraag naar veiligheidsoplossingen voor ouderen. Niet alleen voor binnen, maar juist ook voor buiten. Deze personenalarmering stond in verbinding met de mantelzorger en de directe omgeving. Voor KPN paste het doel van dit soort personenalarmering perfect bij haar visie, namelijk het contact maken tussen mensen. Daarbij in het bijzonder de mensen die in een social isolement gevallen zijn. De werking van LiveSafe is zeer vergelijkbaar met die van Tréés: ouderen kunnen via een gps-gestuurd draagbaar alarmapparaatje met één druk op de knop hulp inschakelen.

KPN en LiveSafe gaan op meerdere vlakken de handen ineenslaan. De details daarover volgen snel. Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Udostępnień 151
Tags: