Nieuw hoofdkantoor voor LiveSafe

nieuw hoofdkantoor LiveSafe

Nieuw hoofdkantoor voor LiveSafe

LiveSafe betreedt het voormalig ABN AMRO pand!

In Oostvoorne kent iedereen het voormalig bankfiliaal van ABN-Amro. Tot mei 2014 was het dagelijks in gebruik. Een mooi statig, modern en licht kantoor, goed bereikbaar en gelegen op een prachtige zichtlocatie aan het begin van dé hoofdstraat van het dorp. Sinds het vertrek van de bank stond het pand leeg, te wachten op een nieuwe bewoner. Voor ons de gedroomde plek om verder te kunnen groeien. Per 1 augustus 2016 heeft LiveSafe haar intrek genomen. Het ABN Amro groen heeft inmiddels plaats gemaakt voor LiveSafe oranje, de telefoons zijn aangesloten en de koffiepot staat aan. Ben je in de buurt, kom dan gerust even binnen lopen voor een bakkie.

Udostępnień 0