LiveSafe wint VPinQbate Ondernemersprijs 2015

VPinQbate ondernemersprijs 2015

LiveSafe wint VPinQbate Ondernemersprijs 2015

VPInQbate Ondernemersprijs

In theater de Stoep in Spijkenisse werd dit jaar voor het eerst de VPinQbate ondernemersprijs uitgereikt. Een initiatief van o.a. Rabobank om op het eiland Voorne-Putten (Zuid-Holland) ondernemers te stimuleren en motiveren opdat zij succesvol worden en blijven in die regio. De verkiezingsavond, onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Smit, stond volledig in het teken van innovatie en vernieuwingskracht.

LiveSafe, al sinds 2012 op het eiland gevestigd, werd in een theaterzaal vol (lokale) ondernemers uit 3 overbleven genomineerde kandidaten tot winnaar uitgeroepen. CEO Vincent Ruinaard nam de prijs met trots in ontvangst. “Een motivatie om nog meer ons best te doen”, gaf hij als eerste reactie. De jury onder leiding van burgemeester Salet roemde LiveSafe om haar visie op de toekomst en grote maatschappelijke betrokkenheid. Vergrijzing is ook voor het eiland Voorne-Putten een bijzondere opgave de komende jaren.

Udostępnień 0