LiveSafe genomineerd voor Ondernemersprijs Voorne-Putten

LiveSafe genomineerd voor Ondernemersprijs Voorne-Putten

LiveSafe is uit een totale selectie van ongeveer 80 nominaties één van de drie finalisten in de Ondernemersprijs Voorne-Putten 2015, dit is de categorie van bedrijven die langer dan 3 jaar actief zijn. Vincent Ruinaard, CEO van LiveSafe is erg trots op de nominatie voor deze nieuwe Ondernemersprijs. “Drie jaar geleden hebben we met LiveSafe een unieke mobiele alarmdienst in de markt gezet. De vraag hiernaar blijft maar groeien, en onlangs hebben we zelfs onze alarmapparaten naar Brazilie en Zuid-Afrika uitgeleverd. Deze nominatie zien we als een mooie waardering van onze dienst en werkzaamheden”.

De ondernemersprijs wordt georganiseerd door de stichting VP-InQbate en vindt dit jaar voor het eerst plaats op 12 november in theater de Stoep in Spijkenisse. Het publiek stemt uiteindelijk op de avond zelf mee wie de winnaar wordt. Wanneer u bij deze avond aanwezig wilt zijn, kaarten zijn nog beschikbaar op vp-inqbate.nl.

Udostępnień 0